Minőségi, hosszú ideig használható esztergalapokat keres? Szeretné a gépébe a lehető legjobb lapkát tenni, mert Ön is tudja,hogy a minőség segíti az Ön munkáját, ezáltal rengeteget spórol! Válassza a Sandvik Coromant által garantált csúcsminőséget! Ha már próbálta: tudja miről beszélünk! Ha még  nem: akkor adjon neki egy esélyt! Garantáltan nem bánja meg!

[button link=”http://sziget-szer.hu/sandvik-coromant/” size=”large”]Részletek[/button]
[/one_third]

[one_third]

A Bahco kéziszerszám jelenti a legjobb minőséget, amit megkaphat! Örök garanciával kap meg bármely nálunk vásárolt Bahco kéziszerszámot, legyen az kalapács, fogó, csavarhúzó… stb. A Bahco kéziszerszám árak listáját elérheti a gombra kattintva! Nézze meg kéziszerszám újdonságainkat, akcióinkat és vegye igénybe ingyenes szerszám-válaszatási tanácsadásunkat!

[button link=”http://sziget-szer.hu/?page_id=750″ size=”large”]Részletek[/button]

[/one_third]

[one_third_last]

A Forézienne (Forestill) faipari szalagfűrész kizárólag kiváló, svéd, Sandvik alapanyagból készül. A világ minden országában kapható, közkedvelt, kiváló minőségű szalagfűrész. Különleges  eljárással készül, ezért sokkal hosszabb az élettartama. A Forestill faipari szalagfűrész első osztályú minőség! Élethosszig tartó garanciát adunk minden Forestill fűrészlapra!

[button link=”http://sziget-szer.hu/faipari-szalagfuresz/” size=”large”]Részletek[/button]

[/one_third_last]

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu