szigetszer kft.

+36 24 656 331

Szigetszer logo

Profi élezés – Háztól-házig szállítással

Ha Te is egyetértesz azzal, hogy profi munkához profi eszközökre van szükséged, akkor van egy jó hírünk a számodra. Nagyon sokaknak Hozzád hasonlóan problémát okoz ugyanis, hogy minőségi szalagfűrészét nem tudja a lakhelyéhez közeli üzemben éleztetni.

Viszont, ha sokat kell utazni azért, hogy a szóban forgó fűrészlap a legjobb kezekbe kerüljön, akkor már nem is éri meg anyagilag ez a befektetés – inkább újat vásárolnak. Mi azonban megtaláltuk a megoldást erre a problémára!

Profi élezés anélkül, hogy Neked utaznod kellene

A fűrészlapok szakértőiként rengeteg Hozzád hasonló szakemberrel beszélünk nap mint nap, és egyértelműen látjuk a problémát: a munkájukra, így eszközeikre is igényesek, ugyanakkor van az a távolság, ami miatt már nem éri meg profik kezébe adni a fűrészlapok élezését.

Ehelyett újat vásárolnak, vagy egy kevésbé megbízható üzletre bízzák az élezést (még rosszabb, ha otthon próbálják meg élezni saját kezűleg).

Emiatt sokan később már inkább egy alacsonyabb minőségű fűrészlapot választanak.

Szigetszer szalagfűrész élezés

Figyelj a minőségre!

FONTOS!

Mindenképp érdemes szakértő kezekre bíznod fűrészlapjaid élezését.

A nem megfelelő, vagy akár otthon, saját kezűleg végzett élezés ugyanis a fűrészlapok sérülését okozza.

Ha ugyanis nem egyenletesen élesek a fogak, akkor az egyik fog jóval nagyobb behatásnak lesz kitéve, mint a másik, hiszen átveszi a kevésbé éles fog munkáját is. Ez hosszabb távon visszafordíthatatlan károsodást okoz a fűrészlapban.​

​Mi azonban megtaláltuk, hogyan tudnánk nekik, nektek, NEKED segíteni! 

​Új szolgáltatásunknak hála bárhol is élj Magyarországon, profikra bízhatod a szalagfűrész lapjaid élezését – mindezt anélkül, hogy Neked kocsiba kellene ülnöd, és sok-sok kilométert utaznod hozzánk.

Ezáltal jelentősen csökkenhet a költséged és megnőhet fűrészlapjaid élettartama!

​Ez nagyon jól hangzik! Mik a részletek?

Ha észrevetted, hogy elérkezett az idő szalagfűrészed élezésére, akkor írj nekünk, vagy hívj bennünket és mi másnap már el is küldünk érte egy futárt​!

​​Amint megérkezik hozzánk a fűrészlap, mi megvizsgáljuk (teljesen ingyen) és felhívunk, hogy megbeszéljük, mit tapasztaltunk, mit javaslunk Neked.

Profi szakembereink kezelésbe is veszik a fűrészlapod, majd, amikor elvégezték a szükséges munkát, az élezést, akkor a futárral egyenesen házhoz szállíttatjuk Hozzád.​

​Persze Te közben nyugodtan nézz szét termékeink között, és ha szívesen rendelnél valamit, akkor a futár – külön költség nélkül – azt is házhoz viszi Neked megújult szalagfűrész lapoddal együtt.


Izgalmasan hangzik, igaz?

Számoljunk! Tényleg megéri?

Mi maximálisan megbízunk minőségi szalagfűrész lapjaink munkájában, így bátran hasonlítjuk össze őket más fűrészlapokkal. Nem győzzük tehát hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy profi eszközökkel dolgozz, hiszen az eredmény szemmel látható lesz.

 
Van azonban még egy fontos jó tulajdonsága a minőségi szalagfűrészeknek: ez pedig az élettartam.

Míg egy alacsonyabb minőségű szalagfűrészt 1-2 alkalommal lehet csak újra élezni, addig egy profi eszközt akár 8-10 alkalommal is megújíthatunk​!

Miért éri meg tehát Neked ez a megoldás?

  • ​Nem szükséges utaznod fűrészlapjaid élezése miatt, így nagyon sokat spórolhatsz
  • ​Nem kell szállítanod a fűrészlapokat, így azok biztosan nem sérülnek az út során
  • Nem esik ki egy teljes napod a munkából az élezés miatt, hiszen mi megoldjuk helyetted a szállítást
  • ​Profi szakembereinknek hála az élezett fűrészlapok sokkal hosszabb élettartamúak, mintha nem szakértő kezek éleznék őket
  • ​Ha még szükséged van másik eszközre, vagy fűrészlapra, most egy körben megrendelheted tőlünk, plusz szállítási költség nélkül
  • ​Mivel telefonon is egyeztetünk Veled arról, mit látunk a fűrészlapodon, így bátran kérdezhetsz szakértőinktől – mindezt 100% ingyen!​
10​​​​0%​
​Megtérülés

Higgy azoknak, akik már próbálták!

​Vannak, akik már próbálták ezt a szolgáltatásunkat, és szívesen adtak visszajelzést nekünk a tapasztalataikról.

Megengedték, hogy Veled is megosszunk párat közülük:

„Nagyon kényelmes, pontos és gyors megoldás. Nem kellett itt hagynom a műhelyt egy percre sem, helyettem megoldottak mindent: szállítást, élezést, visszaszállítást. Nagyon elégedett vagyok!”
(K. Tamás)

„Ahelyett, hogy az élezés miatt kilométereket vezettem volna, inkább elvittem a családom kirándulni. Mi kikapcsolódtunk, az élezést pedig megoldotta a Sziget-Szer. Ajánlom másnak is!”
(B. Zoltán)

„Öt év után én is rászántam magam egy drágább szalagfűrészre, amit most már éleztetni kellett. A közelben nem találtam olyat, akire szívesen bíztam volna, a benzinköltség miatt viszont egyszerűbb lett volna venni egy újat és nem utazni. Szerencsére mielőtt megvettem volna, találkoztam ezzel a lehetőséggel. Így sokkal jobban jöttem ki.”
(Z. Gyula)

​Tegyél te is egy próbát!​

​Ha szívesen bíznád szakértőink kezére szalagfűrész lapod élezését, és nem szeretnél emiatt utazni, akkor csak szólj nekünk, és mi akár már másnap küldjük Hozzád a futárunkat​!


Ehhez kérünk, vedd fel velünk most a kapcsolatot!

Kérdésed van? Segítünk!


Ha bármilyen további kérdésed lenne, kérünk írj nekünk bátran az info@szigetszer.hu email címre, vagy hívj bennünket telefonon:

+ 36 24 656 331 vagy +36 24 656 332.


​Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

​Elakadtál, vagy van, ami nem érthető teljesen a „profi élezés-háztól-házig szállítással” szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Most egy listába gyűjtöttük össze a Hozzád hasonló szakemberek által leggyakrabban feltett kérdéseket.

Érdemes tehát szétnézned Neked is, hiszen lehet, hogy a válaszok között ott van számodra is a segítség:

​Magyarországon bárhonnan kérhető ez a szolgáltatás?

​Tudni fogom, mikor érkezik a futár?

​Mennyi idő után kapom vissza a szalagfűrész lapom?

​Nem fog sérülni a fűrészlapom a szállítás közben?

​Mennyire kell becsomagolnom a szalagfűrészt?

​Egyszerre hány szalagfűrész lapot küldhetek élezésre?

​Rendelhetek mást is még úgy, hogy a futár elhozza?

​Kihez fordulhatok, ha kérdésem van?


vedd fel velünk a kapcsolatot!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Tel: +36-24-656-331 vagy +36-24-656-332

Email: info@sziget-szer.hu

Szigetszer logo

© 2019, Sziget-Szer Kft. All rights reserved.