Szerszámos kocsi bérlése.

 

Az egyik legnagyobb állandó költséget egy autószalonban vagy autószerelőnél a szerszámos kocsi jelenti!

A szerszámos kocsi az egyik legfontosabb munkaeszköze egy autószerelőnek, azonban érezhető mennyiségű pénz áll benne, ráadásul a szerszámok még a rendeltetésszerű használat mellett is rendszeresen kopnak, törnek – magyarul elhasználódnak!

Szerszámokra szükség van – Önnek pedig három lehetősége van:

Az egyik, hogy olcsó szerszámokat használ, de azok még hamarabb kopnak, még nagyobb macerát jelentenek. → Ezt mi NEM javasoljuk Önnek!

A másik lehetőség, hogy minőségi szerszámból vásárol be – azonban ez akár több százezer forintos, akár milliós nagyságrendű befektetés is lehet egyetlen felszerelt szerszámos kocsi esetén→ Ezt SEM javasoljuk Önnek!

Ha kiszámítható megoldást szeretne, amellett, hogy csúcsminőségű szerszámmal dolgozik, akkor ajánljuk Önnek a Sziget-Szer Kft.és a BAHCO közös,

szerszámos kocsi kölcsönzés

szolgáltatását!

Miért jó Önnek, ha megfontolja a szerszámos kocsi bérlés lehetőséget? (csak röviden a lényeg)

Ne költse el a fejlesztési keretet szerszámokra, ha ezt más jellegű fejlesztésre is tudja fordítani! Ütemezze át a szerszámos kocsi fenntartási költségét kiszámíthatóan a havi rezsiköltségek közé!

6+1 okunk van, amiért érdemes megfontolnia a szerszámos kocsi kölcsönzés konstrukciót:

  1. Meghatározott, kiszámítható, fix havidíjért cserébe kihelyezzük Önhöz a megbeszélt BAHCO szerszámos kocsit – a szerződéses összegre árgaranciát vállalunk a hűségidő végéig, amely lehet 1, 2 vagy 3 év!
  2. A bérleti díjért cserébe az törött szerszámokat külön díj mentesen KICSERÉLJÜK vadonatújra!
  3. Vezetjük Ön helyett a szerszámnyilvántartást (a tőlünk bérelt termékekről) és havonta elküldjük azt Önnek.
  4. Szerződéskor meghatározott értékhatáron belül bővítjük a szerszámkészletet, a bérleti díj növelése nélkül! (Például: Ön felvesz még egy munkatársat és szüksége van pár extra szerszámra, amelynek az eladási értéke nem halad meg egy bizonyos értékhatárt, akkor mi díjmentesen kiszállítjuk ezeket és a havidíj mértéke NEM növekszik).
  5. Próba idő után kiszállhat! A 8. (1.000.000 forintnál nagyobb összértékű szerszámok esetén 15.) hónap végén Ön meggondolhatja magát! Ilyenkor az első 8 hónapot (1.000.000 forintnál nagyobb összértékű szerszámok esetén 15 hónapot) ki kell fizetnie, de a további időszakot felár nélkül visszamondhatja.
  6. 3 év után az egész szerszámos kocsit elhozzuk és ha újra szerződünk a következő időszakra, vadonatújat viszünk ki!

+1.  Szerszámos kocsi bérlése – minőségi BAHCO szerszámok

A Bahco 1886 óta fejleszt és forgalmaz magas színvonalú szerszámokat szerte a világon. Mi pedig büszkén ajánljuk termékeiket immár több mint húsz éve, mert ügyfeleink visszajelzése és a tapasztalataink szerint ez a név garancia a legjobb minőségre! Ilyen minőségű terméket bérelni is különleges, nem csak birtokolni!

Megéri szerszámkocsit bérelni!

Bacho szerszámkocsiAz autószerelő műhelyek lelke egyértelműen a szerszámokban rejlik. Minden szakember tudja, hogy megfelelő szerszámok megléte és használata nélkül nem lehet csodát tenni. Ahhoz, hogy a megbízást, az autók javítását, szervizelését kifogástalan minőségben el tudják végezni, a minőségi szerszámoknak nagy szerepe van.

Egy szerszámkocsi azonban nagy érték, fenntartása pedig még több költséget jelent. Komplett szerszámkocsi megvásárlása helyett azonban választhatja a szerszámkocsi bérlését is! Keressen fel minket bizalommal és ismerje meg részletesebben a szerszámkocsi bérlés lehetőségét!

Mi biztosítjuk Önnek a teljes Bacho szerszámkészletet, a hozzáillő Bacho szerszámkocsival együtt, ezzel pedig nemcsak minőségi felszerelést kap, de sokkal költséghatékonyabban működő vállalkozást is. Gondoljon bele, hogy mennyivel kevesebbet kell költeni a bérlésre, mintha megvásárolná a teljes készletet, és folyamatosan költene az új szerszámokra!

Ismerje meg a részleteket, és válassza az előnyösebb megoldást!

 

Szerszámkocsi a Bahco-tól, személyre szabva!

Szerszámkocsi a Bahco-tól, személyre szabva!Mit szólna ahhoz, ha a műhelyébe szánt szerszámokat nem kellene Önnek összeválogatnia és megvásárolnia, hanem egy erre szakosodott cégre bízná őket? Keressen meg minket bizalommal, és béreljen szerszámkocsit tőlünk, méghozzá személyre szabott módon!

A Bacho szerszámkocsijait kínáljuk Önnek és mindazon szakembereknek, akik a legjobbat szeretnék nyújtani a hozzájuk forduló ügyfeleknek mind tudásban, mind pedig eszközök terén. Egyedülálló ajánlattal szolgálhatunk mindazoknak, akik kifogástalan állapotú, modern és megbízható működésű, maximálisan karbantartott szerszámokat használnának nap, mint nap. A Bacho szerszámkocsiban megvan minden, amire Önnek szüksége van, csak ki kell választania azt a csomagajánlatot, amiben az Ön igényeihez legközelebb álló összeállítást nyújtja.

Nálunk Ön is megtalálja a számításait, a többit pedig nyugodtan bízza ránk! Amennyiben további részletekre kíváncsi a Bacho szerszámkocsijaival kapcsolatban, keressen minket a közzétett elérhetőségeinken!

 

ÖRÖK GARANCIA a BAHCO-tól!

Tekintettel arra, hogy a BAHCO örök garanciát vállal minden szerszámra (kivéve az “él kopást”) – így tudjuk Önnek garantálni, hogy a bérelt termék esetén is nagyon gyorsan és külön felár nélkül tudjuk cserélni a törött, használhatatlan szerszámokat.

Mennyibe kerül a szerszámos kocsi bérélése?

Természetesen a pontos havidíj attól függ, hogy milyen termékek vannak a szerszámos kocsin, amit kihelyezünk Önhöz! Lehetősége van már meglévő, a BAHCO mérnökei által összeállított kocsit rendelni, de egyedileg összeállított szerszámos kocsi bérlésére is van lehetőség – ekkor egyedi árajánlatot adunk.

 

Gyakran ismételt kérdések a szerszámos kocsi kölcsönzés kapcsán:

Mennyit kell előre fizetni?

Csak az első hónapot. Nem kell Önnek előre befektetni, hiszen ennek a konstrukciónak a lényege, hogy kiszámítható legyen és ne okozzon anyagi megterhelést a cégnek.

Mennyi a hűségidő?

A szerződésben meghatározott időre szerződünk, így az a mérvadó, azonban Ön a 6. hónap végén felmondhatja a szolgáltatást, illetve 1 év után bármikor – külön felár nélkül.

Törött szerszám esetén hogyan működik a csere?

Önt nem terheli semmilyen postaköltség ilyenkor sem! Amennyiben eltörik egy szerszám, Ön felhív minket telefonon, vagy küld egy e-mailt, hogy pontosan melyik szerszám sérült meg. Mi megrendeljük az újat a BAHCO raktárából és leküldjük Önnek futárral, akinek át kell adnia becsomagolva a törött terméket. A futár költségért nem számítunk felárat!

Egyéb kérdése van?

Keressen minket bizalommal: Személyesen irodánkban: 2315 Szigethalom, Fiumei utca 56. (Nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig) vagy  telefonon nyitvatartási időben: +36-24-656-332 vagy e-mailen bármikor: info@sziget-szer.hu

Néhány m

 

 

Mentés

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: