Szerezzen be kedvezően bútorokat

szekely konyha 2015

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Gyergyói Ízőrző: Gombás szelet
Azúgy volt, hogy Zsófi, a Székely Konyha grafikai szerkesztője jó ideje kíváncsi arra, hogyan is készülnek az ételek a lapba. Többször is kérdezgetett: mi lesz azokkal az ételekkel, egyáltalán, hogyan is néz ki az egész folyamat? Őszinte kíváncsisága
Magyarosés tájjellegű különleges kolbászok
Kárpát-medencei magyaros konyha... sorozat (II. kötet) Magyaros és tájjelleg különleges kolbász-változatok. Sódaros, p re, retro, modern, alkalmi és vadas kolbászok. Régi módszerek feléledése, jövevény kolbászfélék meghonosodása,. Jeles napi hagyomán
Süssünk, főzzünk valamit!: Kecskepörkölt
Egy fazékban vizet forralunk, és a feldarabolt kecskehúsra öntjük. 15-20 percig állni hagyjuk, majd leöntjük a vizet róla. A hagymát apróra vágjuk, a zsíron aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a húst, megszórjuk a pirospaprikával és az apróra vágott fo
Anikó oldala: A francia konyha
A modern kor meghatározó, divatteremtő francia konyhájának gyökerei a középkorra nyúlnak vissza. A mórok uralta dél-európai konyha szokásainak megfelelően a francia háztartásokban is gyakori volt az erős fűszerezés, illetve a hideg európai telekre va
Erdélyi Konyha
Hosszabb ideig tartó (ünnepi) ebéd ..... vagy vacsora előtt felszolgált falatok, melyek a résztvevők étvágyát serkentik. Falatozzunk!
Süssünk, főzzünk valamit!: Székely szelet
A káposztának kivágjuk a torzsáját és a leveleket szétbontjuk. A káposztaleveleket megormozzuk, annyi káposztalevelet, ahány szelet karaj van félretesszük, a maradék káposztát vékonyra vágjuk. A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, ha nagyok a szelete
július | 2015 | Bukovinai Székelyek Országos Szövetsége
“Bukovinai Találkozások” XXVI. Nemzetközi Folklórfesztivál Bonyhádon 2015. július 31., augusztus 1-2. Bukovinai Találkozások programja_2015jó . július 31. péntek (Vörösmarty Mihály Művelődési Központ) 18.00 FESZTIVÁLNYITÓ. KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ a székely
Erdélyi lakoma · Kövi Pál · Könyv · Moly
Hogy sajnálom én a mai embereket, akiknek nincs egy pici kis kovászkájuk, amit továbbadhatnának lányaiknak, fiaiknak. Akik elmennek a nagy üzletbe és hazavisznek valami kenyérfélét; ami talán lehet szép is, jó is, és változatos is, hiszen a kis cipó
Anikó oldala: Székely konyha- receptek
2015. július 28., kedd. Székely konyha- receptek Történelem a székely konyha kialakulásának „Székelyföld” Erdély szívében található meg, egyike a szépségekben, ritka jelenségekben és ásványkincsekben egyaránt gazdag kis tájaknak. Az egykori Marosszék
Juditka konyhája: 2015
2015. december 14., hétfő ~ DIÓS DATOLYÁS LINZER ~ Valahol azt olvastam, hogy a linzer alaptésztának legalább 6 órát kell eltölteni a hűtőben, nos nálam 1 napot várakozott a sütésre.