SL25 – Az új drog autótulajdonosknak!

SL25 – Az új drog autótulajdonosknak!

Miért esünk függőségbe? Egy Charles Duhigg nevű szakember szerint ennek az oka az, hogy amikor kapunk egy “jel”-et, automatikusan végigcsinálunk egy rutinfolyamatot, amelynek a végén “jutalmat” kapunk. Ennyi az egész! Ilyen rutin-körfolyamatokra oszlik az életünk! Egy autó szerelgetés is!

A jel: valamit meg kell szerelni!

Letörik egy darabka…………., ki kell cserélni egy elemet a ………………………., meg kell nézni, hogy mi van azzal a ……………………….., de ahhoz le kell szedni a ……………………………….!

Ismerős? Biztosan Ön is megkapta ezt a jelet már sokszor!

A rutincselekvés: elő a szerszámot!

Megkaptuk a jelet! Mit csinálunk? Fogjuk a szerszámunkat és nekiállunk tekerni, csavarni, ütni – a feladat mibenlétének és a szerszám funkciójának megfelelően (bár egyes szakik szerint, amit ütni kell az már rég rossz, de ebbe most ne menjünk bele!) És akkor mi történik? Két dolog is történhet:

A rosszabbik opció = düh, tehetetlenség, 10-ből 9 esetben vasárnap!

pech_szigetszerRossz esetben ekkor derül ki, hogy a szerszámunk elkopott, vagy pont a legfontosabb csavarásnál (tudja, amikor nekiveselkedik és szinte érzi, hogy most elfordul a nyavalyás) eltörik a szerszám és ez persze most jön ki! Na ilyenkor elmarad a jutalom! Ilyenkor düh lesz rajtunk úrrá!

Ilyenkor elsoroljuk az összes káromkodást és ha égető a probléma, akkor megspékeljük némi miatyánkkal is – kinek mi az egyébként a fentihez hasonlóan kialakult szokása, illetve hite.

Természetesen ilyesmi akkor fordul elő, amikor minden barkácsboltos blokádot tart valami adóemelés miatt, vagy csak szimplán vasárnap van, amikor még a szeretve-utált szabályozás előtti időkben is ritkaságszámba ment, hogy  nyitva volt a legközelebbi barkácsbolt, hát még manapság, amikor ez a nap a családé (persze így is ők hallgatják a válogatott szitkokat, ami a törött szerszámnak szól, szóval igazából akár még élmény is lehet nekik!)

A jutalom

A másik lehetőség az, ha olyan szerszámmal dolgozik, amely nem törik el, nem kopik el és ezt garantálják Önnek! De nem csak szavakkal!

Itt van például autós  ügyfeleink új “drogja” az SL25 cikkszámú dugókulcskészlet, amelyben 4-13-ig mindent megtalál, amit csak szeretne – sőt most elég barátságos ára is van hozzá. A 32 legkeményebb autószerelőn teszteltük és még egyik sem tudta eltörni, elkoptatni!

De ne csak az ő véleményükre adjon!

A Bahco termékekre a gyártó is örök garanciát vállal! 

A lényeg, hogy abban a bizonyos rutinfolyamatban a jutalom tényleg jutalom legyen! Ezzel a kulcskészlettel higgye el: az lesz! Garantáljuk Önnek!

Bahco SL25, Dugókulcs készlet. DSziget-Szer kft.

SL25 készlet tartalma:

  • 12 db 1/4″ hatszögű dugókulcs: 4, 4.5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
  • 1 db 1/4″ racsnis hajtószár 125mm 60foggal 6 fokos fogankénti elfordulási szöggel
  • 2 db bit 1/4″  PH 2
  • 2 db bit, hatszögű 5, 6 mm
  • 6 db bit TORX: T10, T15, T20, T25, T30, T40
  • 1 db bit tartó 1/4″  rögzítő rugóval, 1/4″ csatlakozóval
  • 1 db 1/4″ Wobblers hosszabító 100 mm

Kattintson ide és ismerje meg jobban! >>>

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Close Menu