bahco_kesz

 

Amikor növényeket művelünk élő lényekkel dolgozunk, ezért a kerti eszközöknek óvatosaknak és tiszteletteljeseknek kell lenniük a természet felé. Tökéletes élességre és hatékony eredményekre van szükség, és hatékony teljesítőképességre. A Bacho olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyek csökkentik a vesződséget, viszont mindig pontosságot, precizitást és megbízható minőséget adnak.

A funkcionális külső ötvöződik a modern esztétikával és a több évtizedes – öt kontinensen átívelő – tapasztalattal. A Bahco kifejlesztett egy sorozatot, hogy kielégítse az egyedi igényeket számos, rendkívül igényes metsző használathoz.

A Bacho metsző szerszámok 3 fajtája kapható:

Professzionális:

–  Kiváló minőségű metsző és vágó szerszámok, a professzionális vásárlók számára különböző használati területen

–          Legújabb anyagokkal és technológiákkal kifejlesztve a hatékony, kényelmes és vonzó eszközök

–          • Alkatrészek elérhetőek mindegyik szerszám esetén

Szakértő:

• Nagy választék a minőségtudatos, igényes magánszemélyeknek

• Alkatrészek nem állnak rendelkezésre

Hagyományos:

–  A választék funkcionálisan tervezett a professzionális felhasználók és kertészek részére.

–  Alkatrészek elérhetőek néhány szerszám esetén

 

Tekintse meg a szerszámkiválasztáshoz segítségünket:

http://sziget-szer.hu/miert-gyart-a-bahco-kulonbozo-metszoollokat/

http://sziget-szer.hu/hogyan-valasszam-ki-a-munkamhoz-illo-metszoollot/

GDE Hiba: Hiba a fájlletöltés közben - Ha szükséges kapcsolja ki a hibaellenőrzést. (403:Forbidden)

Mire figyeljen metsző- és ágvágó olló vásárlásakor?

Mire figyeljen metsző- és ágvágó olló vásárlásakor?Beköszöntött a tavasz, ezzel együtt pedig a kerti munkák időszaka is. Ilyenkor előkerülnek a különböző kerti szerszámok, amik közül egy-két eszköz már nem úgy funkcionál, mint korábban. Ha a metsző-, vagy ágvágó ollók cserére szorulnak, érdemes egy-két jó tanácsot megfogadni a vásárlásukkal kapcsolatban, így hosszú éveken át szolgálhatják Önt a kerti munka közben.

A metsző-, vagy ágvágó ollók terén a legideálisabb, ha olyan termékek mellett dönt, amelyek rozsdamentes bevonattal rendelkeznek, továbbá edzett alapanyagból kerülnek legyártásra. Sok esetben az okozza a legtöbb problémát, hogy az említett tulajdonságok közül valamelyik hiányzik, és ez garantálja a rövid élettartamot. Választékunkban csakis olyan Bacho metsző-, vagy ágvágó ollókat találhat, amelyek esetében egyik említett tulajdonság sem hiányzik, így mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthet termékeinkre.

Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a Bacho metsző-, vagy ágvágó ollókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!    Kesesse fel webshopunkat: Kattintson ide!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu