A Bahco széles körű, professzionális, csúcsminőségű fúrókat tervezett amelyek sokféle módon felhasználhatók szinte bármilyen körülmények között. A fúró kiválasztása az adott anyagtól függ. A következő leírás segít kiválasztani a megfelelő fúrót a munkához.

 

Fa fúrók:

Lapos fúrók:

Mind a rövid, mind a hosszú változat ideális a gyors, hatékony fúráshoz puha és keményfa és szemcsés faanyag megmunkálásához. A hosszú modell alkalmas a mély lyukak fúrására, de ha a hozzáférés túlságosan korlátozott akkor a rövidebb, lapos fúró ajánlott.

 

Auger fúrók:

Használható a nagy pontosságú kipattogzásmentes lyukak és mindenféle erezett fa fúrásához. A hegye úgy van kialakítva, mint egy önmetsző csavar, melynek segítségével a fúrás egyszerűbb, kevesebb kézi erő szükséges. A hosszú modell alkalmas a mély lyukak fúrására, vagy ha a hozzáférés túlságosan korlátozott akkor a rövid spirálfúró ajánlott.

 

Sodort fúró / Centre Point fúrók:

Ajánlott tömörfa, chip-kártyák és farost táblák fúrására.

Tágas fúrók:

Egy extra dimenziót ad a fúrási művelethez mind a kézi merevítések és szerszámok esetében. Alkalmas tömör fa, faforgácslap és fa farostlemez fúrásra, de minimum 9 mm vastagsághoz vagy keményfa fúráshoz.

Meghosszabított tengelyek

Meghosszabbítja a rövid lapos és csiga biteket. Csak kézi erősítéssel használható.

 

Kőműves és HSS fúrók:

Kőműves fúrók:

A wolfram karbid hegy teszi ezt a fúró alkalmassá rotációs fúrásra aminek segítségével beton, könnyű beton, tégla, kő, üreges tömb, kerámia, márvány fúráshoz alkalmazható.

 

HSS fúrók:

A High Speed Steel fúrók alkalmasak lyukak fúrására a réz, bronz, szén-acél, öntöttvas, acél ötvözetekhez és rozsdamentes acélhoz.

 

Lépcsős  fúrók:

Ajánlott vékonyabb fémlemez fúrásához. A Bahco lépésfúrója a titán-nitrid felületnek köszönhetően  ötször hatékonyabbá teszi, a hagyományos lépés fúrókhoz képest.

GDE Hiba: Hiba a fájlletöltés közben - Ha szükséges kapcsolja ki a hibaellenőrzést. (403:Forbidden)

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu