Tekintse meg minőségi Bahco kéziszerszámainkat!

Feladatunk a szerszámokkal végzendő munka könnyebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá tétele. És természetesen az örömtelibb munka segítése.

(BAHCO)

Bahco_katalógus
Kattints a képre a legújabb katalógus letöltéséhez!

 

Villáskulcsok

Fémipari szalagfűrészek

Dugókulcsok

Egy hivatásos mesterember mindennapjaiban az energiának három alapvető forrása van: szakértelem, szakmai büszkeség és megfelelő eszközök. Létfontosságú, hogy egy eszköz mindig használható legyen, még akkor is ha a munkafeladat lehetetlennek tűnik.

A Bahco 1886 óta fejleszt és forgalmaz magas színvonalú szerszámokat szerte a világon. Mi pedig büszkén ajánljuk termékeiket immár több mint húsz éve, mert ügyfeleink visszajelzése és a tapasztalataink szerint ez a név garancia a legjobb minőségre!

 

A győztes nem kockáztat!

Mi a három legjobb okunk arra, hogy a Bahco szerszám katalógusunkból válasszon?

  1. Ha Önnek nem elég, ha egy szerszám jó! Ha Ön a kategóriájában a lehető legjobbat szeretné, figyelembe véve a minőséget, a használhatóságot és nem utolsó sorban a megjelenést, akkor egy Bahco szerszám megvásárlásával Ön valóban sokat kap a pénzéért!
  2. Nem szerszám az olyan, amely szükség esetén nincs kéznél! A Bahco szerszám éppen ezért jelen van az egész világon, így nálunk is. Magyarországon csak néhány vállalkozásnál tud közvetlenül rendelni a Bahco szerszám katalógusából, közvetlenül az anyacégtől. Válassza azt a céget, amely húsz éve foglalkozik minőségi, Bahco szerszám kis- és nagykereskedelemmel.
  3. Ha Önnek nem elég, ha a szerszám csak megérkezik! Válasszon bármit Bahco szerszám katalógusunkból és Ön automatikusan jogosult: ingyenes tanácsadásra, minden vásárolt szerszám mellé  garanciát kap.

 Nézze meg Bahco szerszám katalógusunkat!

Gépi fémipari szalagfűrész lapok
Reszelők
Villáskulcsok, csavarkulcsok
Kézi dugókulcsok
Gépi dugókulcsok
Nyomaték kulcsok
Csavarhúzók
Fogók
Csőszerelő fogók
Levegős szerszámok
Speciális autószerelő szerszámok
Hidraulikus emelő
Lámpák
Endoszkóp és videoszkóp
Lehúzók és menetjavító szerszámok
Szerszámkocsik,  tárolók
Szerszámkocsi modulok, szerszámos szekrény, szerszámos láda
Szigetelt szerszámok
Csipeszek, ékszerész és órás szerszámok
Mérő szerszámok
Kaparók
Kézifűrészek
Vésők
Lemezvágó ollók, kések
Fúrók
Szorítók, satuk
Kalapácsok
Kertészeti szerszámok

Online szerszám Bahco minőségben!

Online szerszám Bahco minőségben!Szívesen vásárol online szerszámot, mert azt tapasztalta, hogy magas minőséget és megbízható eszközöket kap a bizalmáért cserébe? Ne hagyja ki a lehetőséget, és vásároljon online szerszámokat kedvező árakon, gyors kiszállítással! Mindent megteszünk, hogy szolgáltatásainkkal és új szerszámaival ezúttal is elégedett lehessen!

A kiváló Bahco márka termékei közül válogathat, ha betekint online szerszám kínálatunkba. Ne habozzon választani professzionális metszőollóink, villáskulcsaink, csavarhúzóink, szalagfűrész lapjaink vagy éppen barkács ládáink közül, és megrendelni, amire még szüksége van!

Webáruházunkban néhány kattintással rendelhet online szerszámot, amiket különböző területeken használhat. Faipari szerszámok, kerti szerszámok, kézi szerszámok, mérőeszközök és szerszám tárolásra alkalmas tárolók egyaránt elérhetőek termékeink között.

Elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és minden fontos információt megtudhat online szerszámainkról! Keressen minket bizalommal!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu