Tekintse meg Bacho hidraulikus emelő katalógusunkat

GDE Hiba: Hiba a fájlletöltés közben - Ha szükséges kapcsolja ki a hibaellenőrzést. (403:Forbidden)

 

Nélkülözhetetlen Bahco kéziszerszámok: a hidraulikus emelők

Nélkülözhetetlen Bahco kéziszerszámok: a hidraulikus emelőkMinden autószerelő műhely alapdarabja az emelő szerkezet. Egy emelővel hozzá lehet férni az autó alsó részéhez, jól jön szerelés, karbantartás alkalmával, de gumicserénél is megkönnyíti a helyzetet. Az emelők között több típust is találni, krokodil emelőt, olajemelőt, hidraulikus emelőt is.

A hidraulikus emelőt vízzel vagy olajjal kell feltölteni használat előtt. Emiatt koszos lehet vele a munka, ám ezt a kis kellemetlenséget ellensúlyozza ennek a kéziszerszámnak az egyszerű kezelhetősége. Nem szükséges nagy erőkifejtés a hidraulikus emelő működtetéséhez, stabil, megbízhatóan lehet vele dolgozni, megsokszorozza a kézi erőt.

A hidraulikus emelők a kéziszerszámok költséghatékony kategóriájába tartoznak, nem kell sokat költeni rájuk, mégis jól lehet velük dolgozni a műhelyben, további előnyük pedig a kis helyigényük.

Ha érdeklődik a hidraulikus emelők, illetve egyéb Bahco kéziszerszámok iránt, érdeklődjön bátran feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu