Defekt előtt ezt nézze át a kocsijában!

Defekt előtt ezt nézze át a kocsijában!

A defekt korunk népbetegsége a stressz és az elhízás mellet! Az a különbség, hogy ezt a betegséget az autók kapják el a lehető legrosszabb pillanatokban, a lehető legszélesebb spektrumon felsorolható okok miatt! Mellékhatásként az autó tulajdonosának fejfájást, idegeskedést okoz!

Tudja mi minden okozhat defektet?

Megkérdeztük gyorsan 12 régóta autózó ismerősünket, volt-e már defektje és ha igen: hogyan szerezte! A 12-ből 9 már szenvedett defekttől! Íme a legjobb kivonatolt, IGAZ történetek:

Egy ismert bevásárló központ parkolójában a fák köré rakott padkát találtam el oldalról kb 3 hetes jogsival. A gumit nem lehetett megjavítani!

Defektet kaptam, kicseréltem a gumit és ott felejtettem a “túlélőkészletből” a csavarhúzót az úton! Rámentem, de olyan lehetetlenül és szerencsétlenül, hogy egy másik gumi is kidurrant!

A lányom 2 napos jogsival nekiment a nyitott kapunak, majd ijedtében a kerítés betonalapzatának. Szerencsére leginkább a gumi sínylette meg. Még nagyobb szerencse, hogy a kárt itthon és nem másnál okozta! Nyugi! Ez 10 éve volt és azóta sem vezet!

Én egy hegyoldalban kaptam defektet! Nekitámasztottam a kocsi oldalának a pótkereket, leszedtem a régit, majd a pótkereket meglöktem és az elindul lefelé a meredeken. Hogy mi okozta magát a defektet, azt nem tudom. Talán a légnyomás különbség!

És itt van a számunkra abszolút kedvenc!

Emlékeznek arra a Bujtor István filmre, ahol a kislány jancsiszeget szór az útra és azért pénzt kap a gumistól? Na egy gumistól 100 méterre valami ilyesmi történt velem! Azt nem tudtam meg soha, hogy tényleg a gumis műve volt-e, de kitoltam vele, mert kicseréltem magamnak!

Mielőtt teljesen defektesek leszünk attól, hogy rápörgünk a defekt nehézségeire, megmondjuk Önnek mi az egyetlen dolog, aminek a kocsiban kell lennie ahhoz, hogy biztosan nyugodtak maradhassunk és tökéletesen kezeljük a problémát!

A legjobb fegyver, ha defektet kap!

Ha egy olyan keresztkulcs van az autóban, amely bírja a strapát! Sosem tudhatja, hogy mikor kap defektet, mi az oka! De egy jó keresztkulccsal gyorsan és hatékonyan meg tudja oldani a cserét!

Defekt esetén mi ezt ajánljuk!

sbe_29b-c_wo_c_webBahco defekt mentesítő kerékkulcs!

  • méretek: 17mm, 19mm, 21mm és 1/2″
  • hossz: 381mm
  • súly: 1320gr

Kattintson ide a termék megtekintéséhez! >>>

Természetesen emellett nélkülözhetetlen eszközök még:

  • emelő
  • pótkerék
  • egy lapos és egy csillag csavarhúzó!

 

 

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Close Menu