Bacho Bimetál szalagfűrészlap hajtogatás típusok.

Bacho Bimetál szalagfűrészlap hajtogatás típusok.

Bimetál lap hajtogatva van????

Bármilyen hihetetlen a BACHO bimetál szalagfűrészlapok is vannak hajtogatva. A fémben ugyan úgy működik egy fűrész mint a fában. A hajtogatás biztosítja, hogy a vágás szélesebb legyen mint a fűrészlap, ezáltal biztosítja, hogy ne szoruljon be a lap.

A Bacho szalagfűrészlapoknál két alapvető hajtogatási típus van:

Raker hajtogatás:

A raker hajtogatásnál az egyik fog balra, a másik jobbra van hajtogatva, majd egy tisztítófog következik ami nincs hajtva. Ez a hajtogatási típus szerepel a legtöbb egyenletes fogosztású bimetál szalagfűrészlapon. Tömör anyagoknál használtos fűrésztípusoknál.

Kombinált hajtogatás:

A kombinált hajtogatás a váltakozó  fogosztású bimetás szalagfűrészlapokon használatos. A hajtogatás egy tisztító nem hajtogatott fog után  balra, jobbra, balra, jobbra hajtott fogak következnek. Ez a minta úgy ismétlődik, hogy a váltakozó fogosztás ritkább részének az első fogánál kezdődik. Például egy 8/12-es fogosztásnál a 8-as fogsűrüség első fogánál kezdődik a hajtogatás.

 

Következő alkalommal a fogosztásokról írok. Ha bármilyen kérdése merül fel a Bacho Bimetál szalagfűrészlapokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

További szép napot kívánk.

Üdvözlettel:

Sziklavári Tamás

Sziget-szer Kft

Tel: 06/20 667-98-74, 06/24 656-331

email:info@sziget-szer.hu

 

 

 

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Close Menu