Akciók.

Akciós szerszámokat keres? Nálunk megtalálja!

kéziszerszámokMinden idejét a műhelyben tölti? Az élete a barkácsolás, autószerelés, vagy egyéb olyan tevékenység, amit nem lehet kéziszerszámok használata nélkül elvégezni? Egyértelmű, hogy hiába a szaktudás, ha nincsenek meg hozzá azok a kéziszerszámok, amikkel ezt, illetve a tapasztalatot kamatoztatni lehetne. Minden bizonnyal már Ön is megtapasztalta, hogy a silány kéziszerszámok csak hátráltatják a munkában. Hiába voltak olcsók, és tűntek elsőre jó vételnek, ha nem lehet velük érdemben dolgozni. Ez a tapasztalat sajnos még néha a drága kéziszerszámoktól sem idegen. A legjobb kéziszerszámokat megtalálni tehát fontos és kiemelt feladat minden szakember, de akár hobbibarkácsoló számára is.

Ha nem szeretne kellemetlenségeket átélni a műhelyében csak azért, mert nem választott jól a kéziszerszámok vásárlása alkalmával, keressen meg minket bizalommal! A Sziget-Szer szerszám webáruházában olyan prémium márkák termékeit találja meg, mint amilyen a méltán híres Bahco, a Forestil, vagy a Sandvik Coromant. Érdemes rendszeresen megtekinteni kínálatunkat, mert folyamatos akciókkal várjuk az érdeklődőket!

Nem csupán a színvonalas termékeinkkel szeretnénk kivívni az ügyfeleink elégedettségét, de a szolgáltatásainkkal is. Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelt terméket a leggyorsabban eljuttassuk a megrendelőknek, így akár már 24 órán belül kézhez kaphatják a kiválasztott kéziszerszámokat. A kereskedelem mellett foglalkozunk fémipari és faipari szalagfűrészek, végtelenítésével valamint a faipari szalagfűrészek élezésével is. Ezen kívül pedig biztosítunk igény szerint bérlési lehetőséget is azok számára, akik úgy gondolják, hogy az a számukra előnyös megoldás.

Sokan nem tudnak dönteni a vásárlás közben, vagy valami olyan kéziszerszámot keresnek, amit előtte még nem igazán használtak. Szakmai tanácsadással is igyekszünk ügyfeleinknek megkönnyíteni a rendelést, hozzásegíteni őket ahhoz, hogy a legelőnyösebb döntést hozzák meg, és olyan szerszámokat vásároljanak, amiknek ténylegesen hasznát veszik a későbbiekben.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen részletes tájékoztatást az Önt érdeklő témában!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: