Termékeink.

Minőségi, hosszú ideig használható esztergalapokat keres? Szeretné a gépébe a lehető legjobb lapkát tenni, mert Ön is tudja,hogy a minőség segíti az Ön munkáját, ezáltal rengeteget spórol! Válassza a Sandvik Coromant által garantált csúcsminőséget! Ha már próbálta: tudja miről beszélünk! Ha még  nem: akkor adjon neki egy esélyt! Garantáltan nem bánja meg!

Részletek

A Bahco kéziszerszám jelenti a legjobb minőséget, amit megkaphat! Örök garanciával kap meg bármely nálunk vásárolt Bahco kéziszerszámot, legyen az kalapács, fogó, csavarhúzó… stb. A Bahco kéziszerszám árak listáját elérheti a gombra kattintva! Nézze meg kéziszerszám újdonságainkat, akcióinkat és vegye igénybe ingyenes szerszám-válaszatási tanácsadásunkat!

Részletek

A Forézienne (Forestill) faipari szalagfűrész kizárólag kiváló, svéd, Sandvik alapanyagból készül. A világ minden országában kapható, közkedvelt, kiváló minőségű szalagfűrész. Különleges  eljárással készül, ezért sokkal hosszabb az élettartama. A Forestill faipari szalagfűrész első osztályú minőség! Élethosszig tartó garanciát adunk minden Forestill fűrészlapra!

Részletek

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: