Szolgáltatásaink.

Szalagfűrész élezés 

 

Szalagfűrészt éleztetne? Mi tudunk segíteni!

Részletek

Kéziszerszám nagy választékban? Tanácsadás?
Keressen minket bizalommal!

Sürgősen szüksége van szerszámokra? Béreljen komplett felszerelést!

Részletek

Szalagfűrész végtelenítés

Elszakadt a szalagfűrész? Segítünk Önnek megjavítani!

Részletek

Fémpari szerszám tanácsadás

Hogyan kell fémipari szerszámot választani? Mi mire jó?

Részletek

Körfűrész élezés

Ha gond van a kőrfűrésszel, ha kicsorbult az éle…

Részletek

Gyalukés élezés

Ha már nem úgy gyalul a szerszám, akkor mi segítünk rajta…

Részletek

Sürgősen szüksége van szerszámokra? Béreljen komplett felszerelést!

Minőség és megbízhatóság – ez a két fogalom a kezdetektől fogva összeolvadt a színvonalas munka fogalmával. Enélkül nem lehet valamit úgy létrehozni, hogy az a későbbiekben is megállja a helyét, szükség van hozzá olyan szerszámokra is, amik maradéktalanul eleget tesznek a minőség és megbízhatóság követelményének!

Amennyiben Ön is így gondolkodik, és jól felszerelt eszköztárral szeretne dolgozni, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket. Szerszámbérlés szolgáltatásunkkal szeretnénk lehetővé tenni, hogy márkás, színvonalas eszközökkel, felszerelt BACHO szerszámos kocsival dolgozhasson műhelyében. A döntés csak az Ön kezében van, választhatja az általunk összeállított eszköztárt, vagy kiválogathatja Ön azokat a szerszámokat, amikre szüksége van!

Válassza a szerszámbérlést annak minden előnyével együtt, és dolgozzon jól felszerelt szerszámos kocsival, legyen szó akár traktor vagy kamion javításáról! Webáruházunkban minden egyéb szükséges eszközt megtalál, amivel javíthat, barkácsolhat, metszhet, vagy építhet!

 

Előnyös megoldás a szerszámbérlés!

Előnyös megoldás a szerszámbérlés!Gyakran megesik szinte mindenkivel, hogy megvásárol valamit, amire éppen szüksége van, de később bebizonyosodik, hogy mégsem tudja azt rendszeresen használni. Az eredmény az, hogy ott áll a dobozában kihasználatlanul, és csak a helyet foglalja. Ez a szituáció ugyanígy megeshet a szerszámokkal kapcsolatban is, éppen ezért jobb átgondolni előbb, hogy nem éri-e meg inkább a szerszámbérlés, mint a vásárlás.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg szolgáltatásaink közül a szerszámbérlést is! Mindenkinek lehetőséget biztosítunk kiváló és tökéletesen karbantartott szerszámok bérlésére, aki úgy érzi, nem érné meg új szerszámokat vásárolni. Ajánlatunkban olyan megbízható márkák termékei szerepelnek, mint amilyen a Bahco, a Sandvik és a Forestill.

Legyen szó kéziszerszámokról, fűrészlapokról, szerszámos kocsikról, nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van egy-egy alkalmi munkához. Ezzel a megoldással nem csak spórolhat, de lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá is teheti az Önre váró feladatokat, ráadásul számos felesleges dologtól megkímélheti magát.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet a szerszámbérlés feltételeiről!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: