Kéziszerszám_nagy_választékban.

Kéziszerszám nagy választékban? Tanácsadás? – Keressen minket bizalommal!

Kéziszerszám nagy választékban? Tanácsadás? – Keressen minket bizalommal!Legyen szó otthoni barkácsolásról vagy munkavégzésről, elengedhetetlenek a minőségi, megbízható szerszámok, melyekkel gyorsan és könnyedén elvégezhetőek a felmerülő feladatok. Ha rendszeresen dolgozik kéziszerszámokkal és bővítené az eszköztárat, élezésre szorulnak szerszámai vagy tanácsadásra lenne szüksége, nálunk jó helyen jár!

Vállalkozásunk szolgáltatásai rendkívül széles skálán mozognak, ami nem véletlen, ugyanis cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeire, ezért folyamatosan fejlesztjük, bővítjük termékeink és tevékenységeink kínálatát, annak érdekében, hogy a kéziszerszámokkal kapcsolatban minél nagyobb segítséget nyújthassunk!

Szerszám webáruházunkban számos termék közül válogathat, a BACHO dugókulcsoktól az autószerelő szerszámokon át a BACHO fémipari szalagfűrészekig nálunk mindent megtalál! Bátran nézzen körül nálunk, és amennyiben bizonytalan, hogy pontosan mire van szüksége, keresse bizalommal szakértő munkatársainkat!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: