Hidraulikus emelő.

Tekintse meg Bacho hidraulikus emelő katalógusunkat

 

Nélkülözhetetlen Bahco kéziszerszámok: a hidraulikus emelők

Nélkülözhetetlen Bahco kéziszerszámok: a hidraulikus emelőkMinden autószerelő műhely alapdarabja az emelő szerkezet. Egy emelővel hozzá lehet férni az autó alsó részéhez, jól jön szerelés, karbantartás alkalmával, de gumicserénél is megkönnyíti a helyzetet. Az emelők között több típust is találni, krokodil emelőt, olajemelőt, hidraulikus emelőt is.

A hidraulikus emelőt vízzel vagy olajjal kell feltölteni használat előtt. Emiatt koszos lehet vele a munka, ám ezt a kis kellemetlenséget ellensúlyozza ennek a kéziszerszámnak az egyszerű kezelhetősége. Nem szükséges nagy erőkifejtés a hidraulikus emelő működtetéséhez, stabil, megbízhatóan lehet vele dolgozni, megsokszorozza a kézi erőt.

A hidraulikus emelők a kéziszerszámok költséghatékony kategóriájába tartoznak, nem kell sokat költeni rájuk, mégis jól lehet velük dolgozni a műhelyben, további előnyük pedig a kis helyigényük.

Ha érdeklődik a hidraulikus emelők, illetve egyéb Bahco kéziszerszámok iránt, érdeklődjön bátran feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Szóljon hozzá, kérdezzen!

Megrendeléshez, információkhoz lépjen kapcsolatba velünk!

2315 Szigethalom, Fiumei u. 56.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 7:30-16:00 óráig Péntek: 7:30-14:00 óráig

Tel: +36-24-656-332 | Fax: +36-24-401-416

Email: info@sziget-szer.hu

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot!


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Google+
Twitter
Tweets by SzigetSzerKft
Youtube
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: